Wat is een gezinshuis?

Een gezinshuis vangt kinderen op die niet langer thuis kunnen wonen. Een gezinshuis lijkt op een normaal gezin, maar door de aanwezigheid en expertise van de gezinshuisouders kan er ook in huiselijke sferen een stukje behandeling aangeboden worden. Er zijn doorgaans 2 ouders die voor de kinderen zorgen. De kinderen in een gezinshuis hebben vaak zware, ingewikkelde problemen. Daarom krijgt 1 van de, of beide ouders betaald voor de zorg aan de kinderen. De betaalde ouder heeft altijd een passende opleiding.    Bron: Rijksoverheid.nl

Voor wie ?

Kinderen die door de kinderrechter uit huis geplaatst worden omdat zij om welke reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen. Deze kinderen dragen veelal een rugzak met negatieve ervaringen met zich mee, waardoor zij vaak hinder ondervinden in het reguliere leven op school en thuis. Deze kinderen vallen onder de jeugdwet en kunnen om die reden gebruik maken van de zorg van Gezinshuis Vulpes Antrem.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Gezinshuis Vulpes Antrem?

Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.


Stel een vraag

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com