Gezinshuis Vulpes Antrem heeft zich aangesloten bij het Keurmerk Gezinshuizen en zal binnen 1,5 jaar bevoegd zijn om het keurmerk te mogen gebruiken.  Keurmerk Gezinshuizen gebruikt de ISO 9001-systematiek. Dit is een bekende norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie; het inzichtelijk maken van processen. In de Kwaliteitsmap van het Keurmerk, breng je – op basis van ISO 9001- de praktische processen van een gezinshuis in kaart en beoordeel je deze op volledigheid en kwaliteit. Het Keurmerk Gezinshuizen wordt toegekend voor drie jaar. Ieder jaar wordt door middel van een gezinshuis-audit en een ISO-audit (dit zijn (controle)gesprekken bij de gezinshuizen thuis) getoetst of het gezinshuis ook werkt volgens de vastgelegde afspraken. De gezinshuisaudits worden door onze mensen gedaan. De ISO-audits worden in opdracht van Keurmerk Gezinshuizen uitgevoerd door het onafhankelijke en bekende Keurmerk Instituut.

Eén van de gezinshuisouders is geregistreerd bij het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugdzorg)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze Europese wetgeving (ook bekend onder de naam General Data Protection Regulation (GDPR), regelt hoe bedrijven, en dus ook wij als gezinshuis, moeten omgaan met persoonlijke gegevens.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Gezinshuis Vulpes Antrem?

Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com