De gezinshuis ouders

Rieneke van Vulpen (links) is geboren in 1987 te Houten. Rieneke is opgegroeid op de boerderij. Leergierig zijn en rust brengen zijn twee eigenschappen die haar in het bijzonder kenmerken. Rieneke heeft altijd in de jeugdhulpverlening gewerkt als jongeren en gezinscoach en heeft zich vooral gericht op de ontwikkelvragen van de verschillende organisaties en gemeenten waarbij zij gewerkt heeft.

Patricia van Vulpen is geboren in 1981 te Utrecht. Zij is als pleegkind opgegroeid in een gezinshuis in Jeugddorp de Glind. Patricia is een active duizendpoot die met veel energie en enthousiasme in het leven staat. Naast gezinshuisouder is Patricia werkzaam als zelfstandig ondernemer. Met haar bedrijf “Sterk in Actie” biedt zij aan kinderen in de omgeving logeeropvang, weerbaarheidstrainingen zoals Rots en Water en sportactiviteiten aan.

Gezinshuisboerderij Vulpes Antrem is een zelfstandig gezinshuis. Dit betekend dat er een directe verbinding is tussen het kind en diens verantwoordelijke en het gezinshuis.

Er wordt vanuit het gezinshuis samengewerkt met de betreffende gemeenten van het kind. 

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Gezinshuis Vulpes Antrem?

Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com